Cinci barbati din Roman prinsi la furat de combustibil pe raza judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

Cinci bărbaţi din municipiul Roman s-au ales cu dosare penale din partea organelor de poliţie după ce au fost prinşi la furat de combustibil din rezervoarele maşinilor de pe raza judeţului Suceava.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, hoţii au ajuns pe mâna poliţiştilor după ce sâmbătă seară un bărbat de 39 de ani din oraşul Gura Humorului a sesizat organele de ordine despre faptul că persoane necunoscute au forţat rezervorul unei autoutilitare ce era parcat în cartierul Voroneţ.

„S-a procedat la organizarea unui filtru, ocazie cu care a fost depistat pe raza oraşului Frasin un autoturism în interiorul căruia se aflau cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 40 de ani, toţi din municipiul Roman, cel mai tânăr dintre ei reuşind să fugă în momentul în care maşina a fost oprită. Când s-a trecut la verificarea autoturismului au fost descoperite două recipiente din plastic cât şi unelte folosite la sustragerea combustibilului” ne-au mai comunicat sursele citate.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei cinci sunt autorii tentativei de furt comis în zona cartierului Voroneţ şi autorii unui alt furt de carburant comis la aceaşi dată pe raza oraşului Frasin astfel că s-a întocmit dosar penal faţă de cei în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de