Si-a abandonat prietenul grav accidentat in masina cu care a provocat un accident de circulatie


Intră acum și în grupul de

Unui bărbat de 35 de ani din comuna Slatina nu i-a păsat deloc de prietenul său şi l-a abandonat pur şi simplu, chiar dacă era grav accidentat, după ce a fost autorul unui accident de circulaţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, incidentul rutier a fost înregistrat duminică în jurul orelor 02:40, pe DN 2E, pe raza comunei Rădășeni, judeţul Suceava.

Aici, bărbatul de 35 de ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de un utilaj agricol, tractor ce ducea un disc și care era condus de un bărbat de 39 ani, din comuna Bunești, intrând în coliziune față – spate cu acesta.

„După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul fugind pe un câmp din apropiere. Ulterior, în jurul orelor 04:00, acesta s-a prezentat la Poliția Fălticeni, unde a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat” ne-a mai declarat Ionuţ Epureanu.

Din păcate în urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei persoane de sex masculin de 35 de ani, din comuna Slatina, pasager în autoturism, încarcerat în autoturism, şi care a avut nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Fălticeni.


Intră acum și în grupul de