Hoti de pomi de Craciun prinsi in flagrant de politisti


Intră acum și în grupul de

Patru persoane din localitatea Bogdăneşti, judeţul Suceava, au fost prinşi în flagrant sâmbătă noapte, în timp ce furau de zor pomi de iarnă de pe raza Cantonului Silvic nr.2 Frasin, comuna Boroaia.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, totul a avut loc în jurul orelor 21:00 pe când agenţii Postului de poliție Boroaia, împreună cu 3 lucrători silvici din cadrul OS Fălticeni au organizat și executat pe raza comunei Boroaia o acțiune pe linia prevenirii și combaterii tăierilor și sustragerilor de pomi de iarnă din fondul forestier național.

Cei patru hoţi prinşi în flagrant au vârstele cuprinse între 17 şi 46 de ani, iar până la sosirea poliţiştilor reuşiseră deja să taie şi să sustragă 20 de pomi de Crăciun, specia brad.

Pomii au fost confiscați și dați în custodie organelor silvice, iar persoanelor depistate li s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de puieți din fondul forestier național.


Intră acum și în grupul de