Incepand de joi noapte, amenzi pentru cei ce nu respecta regulamentul de functionare a parcarilor subterane (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Staţionarea autoturismelor în parcările subterane din centrul Sucevei nu va mai fi gratuită, începând de joi noapte, când vor intra în vigoare reglementările stabilite prin regulamentul de funcţionare a acestor parcaje. Anunţul a fost făcut joi de primarul Sucevei, Ion Lungu, care s-a arătat extrem de supărat cu privire la faptul că unii suceveni şi chiar conducerile unor societăţi comerciale din oraş au înţeles greşit rolul parcărilor subterane şi le-au transformat în garaje proprii.

În cadrul unei conferinţe de presă, el a făcut apel la deţinătorii de autoturisme care au maşinile lăsate în cele două parcaje să le scoată de acolo.

Potrivit lui Lungu, vor fi montate şi două bariere auto (câte una pentru fiecare rampă de ieşire din cele două parcări) ce vor fi acţionate doar de poliţiştii locali ce vor fi prezenţi permanent în locaţiile respective pentru ca cei ce nu respectă regulamentul să sufere consecinţele legale.

Află din materialul video care vor fi sancţiunile ce le vor suporta cei ce nu respectă regulamentul de funcţionare a parcărilor subterane.


Intră acum și în grupul de