Fata de 12 ani cautata de parinti cu ajutorul politistilor


Intră acum și în grupul de

Agafitei Elena CristinaO minoră de 12 ani din municipiul reşedinţă de judeţ este căutată de părinţi cu ajutorul poliţiştilor după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, fata se numeşte Elena – Cristina AGAFIŢEI şi a dispărut de la domiciliul bunicilor din municipiul Suceava, unde locuia cu mama şi încă doi fraţi, sâmbătă 5 ianurie. Minora a spus că merge până la un centru comercial din municipiu şi că se va întoarce in jurul orei 21:00, lucru care nu s-a mai întâmplat.

La momentul dispariției minora era îmbrăcată cu o geacă din material textil, de culoare neagră, cu glugă, eşarfă albastră, pantaloni de culoare albastră şi cizme de culoare roz deschis având asupra sa un telefon mobil de culoare roşie.

În vederea identificării persoanei dispărute, poliţiştii au mobilizat efective sporite, fiind constituite echipe de căutare care au acţionat pe raza municipiului Suceava în urma acţiunilor derulate şi a măsurilor informativ-operative desfăşurate în comun depoliţiştii judiciarişti din cadrul IPJ Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale  şi  Poliţiei Municipiului Suceava,  minora a fost identificată în municipiul reşedinţă de judeţ, duminică în jurul prânzului.

Minora a fost încredinţată familiei.


Intră acum și în grupul de