Prins in flagrant pe cand vroia sa vanda un pistol in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 45 de ani din comuna Stroieşti, judeţul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii l-au prins în flagrant pe când încerca să comercializeze un pistol cu gaze.

Potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul IPJ Suceava, totul s-a petrecut pe parcursul zilei de sâmbătă după ce poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase al Inspectoratului de Poliţie, în baza unor informaţii obţinute, i-au prins în flagrant în zona unui restaurant din municipiul reşedinţă de judeţ pe doi bărbaţi, unul de 43 de ani şi celălalt de 45 de ani, consăteni, care intenţionau să vândă un pistol pentru suma de 600 lei.

“În momentul realizării flagrantului, pistolul în cauză se afla asupra persoanei de 43 de ani, care îl purta asupra sa. După examinarea criminalistică, s-a constatat că arma în cauză este un pistol cu aer comprimat şi încărcător aferent, care a fost ridicat în vederea confiscării şi efectuării constatării tehnico-ştiinţifice balistice” ne-au comunicat sursele citate.

Din declaraţiile posesorului armei a rezultat că pistolul în cauză a fost procurat de acesta de la persoane necunoscute în primăvara anului 2012 iar acum vroia să-l vândă pentru că avea nevoie de bani, dar în loc de bani s-a ales cu dosar penal.


Intră acum și în grupul de