Au talharit un falticenean impreuna si tot impreuna au ajuns in arestul IPJ


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii judiciarişti suceveni au reuşit, vineri, reţinerea a doi fraţi în vârstă de 21 şi 22 de ani din Fălticeni care sunt acuzaţi că în noaptea de 7 spre 8 ianuarie au tâlhărit un bărbat în vârstă de 57 de ani din aceeaşi localitate.

Tinerii sunt acuzaţi că au intrat în casa victimei  în jurul orelor 02:00, au bătut-o şi legat-o, după care au furat 310 euro, aproximativ 1.200 lei, un telefon mobil, cheile autoturismului, un ceas de mână și 3 ceasuri de buzunar.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, bărbatul dormea liniştit în locuinţa proprie când a auzit zgomot într-o cameră alăturată, astfel că s-a dat jos din pat şi s-a dus spre uşă, iar când a deschis-o, a observat prin întuneric două persoane, una dintre ele pulverizându-i spray în ochi.

Cei doi l-au lovit apoi cu pumnii şi picioarele în zona toracelui şi capului şi l-au legat la ochi, mâini şi picioare după care au furat din locuinţă 310 euro, aproximativ 1.200 lei, un telefon mobil, cheile autoturismului personal, un ceas de mână și 3 ceasuri de buzunar.

Poliţiştii au început urmărirea penală împotriva celor doi, pe numele lor fiind emise ordonanaţe de reţinere, fiind introduşi în Centrul de reţinere şi arest preventiv al IPJ Suceava şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de