Botosanean gasit mort in locuinta sa de pompierii din Siret, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Siret au avut parte de o intervenţie dificilă, joi seară, când au fost solicitaţi să vină în ajutorul colegilor de la Botoşani. Pompierii suceveni au fost chemaţi, în jurul orelor 20:00, după ce o locuinţă particulară din Cândeşti, judeţul Botoşani, a fost cuprinsă de flăcări.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Dan Moroşanu, „la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu flacără în interiorul unei case de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuinţă şi la anexe, iar în timpul operaţiunilor de stingere, pompierii au descoperit pe patul din interiorul unei camere o persoană decedată”.

tigara

Până au fost stinse, flăcările au distrus parterul casei pe o suprafaţă de aproximativ 32 de metri pătraţi, casa scării şi un balcon, construite din lemn, pe o suprafaţă de aproximativ 18 metri pătraţi, aparatură electrocasnică şi documente, cercetările stabilind că totul a pornit după ce bărbatul a adormit cu ţigara aprinsă în mână.


Intră acum și în grupul de