Un adevarat depozit de bunuri furate, descoperit in locuintele a doi tineri din Dorna Candrenilor


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au descoperit, pe parcursul zilei de miercuri, un adevărat depozit de lucruri furate la locuinţele a doi tineri din comuna Dorna Candrenilor, judeţul Suceava.

Cei doi, unul de 25 iar celălalt de 32 de ani, sunt cercetaţi într-un dosar penal cu privire la mai multe infracţiuni de furt, fiind conexate și alte cauze cu autor necunoscut săvârşite în perioada noiembrie 2012 – ianuarie 2013. Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, „ urmare a probatoriului administrat, s-a stabilit că cei doi sunt principalii suspecţi în trei cauze de furt, din magazia ce aparține unei societăţi comerciale din Dealu Floreni şi din gospodăriile a doi consăteni de-ai tinerilor, prejudiciul total ridicându-se la suma de peste 13.000 lei”.

spargere

Pentru completarea materialului probator, pe parcursul zilei de miercuri, trei echipe de poliţişti au executat tot atâtea percheziții la domiciliile celor doi învinuiți, precum și la domiciliul lui unchiului unuia dintre ei.

În urma acţiunii, poliţiştii au găsit nu mai puţin de şase fierăstraie mecanice, trei carcase fierăstraie mecanice dezasamblate și o motocositoare, toate bunuri furate. „Cei doi au fost audiaţi, continuându-se cercetările cu învinuiţii în stare de libertate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de