De 8 Martie, flori si ajutoare alimentare din partea politistilor suceveni


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au ţinut „să fie prezenţi în mijlocul comunităţii, atât în mediul urban cât şi în mediul rural pentru a marca Ziua Internaţională a Femeii şi, totodată pentru a sensibiliza opinia publică în legătură cu acest eveniment”.

actiune moara

Acţiunile derulate în acest sens au demarat chiar cu o zi mai devreme, când poliţiştii de prevenire din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au mers în localitatea Moara şi au distribuit flori şi calendare personalizate realizate de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor din Romania, doamnelor în vârstă. În plus, „poliţiştii au oferit bătrânelor şi pachete cu produse alimentare pentru a putea sărbători ziua de 8 Martie într-un cadru adecvat”. Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, de cadourile şi florile poliţiştilor au beneficiat 10 persoane în vârstă de peste 65 de ani, dar şi 5 tinere mame.

De Ziua Femeii, poliţiştii au continuat acţiunea în centrul municipiului reşedinţă de judeţ, unde toate doamnele şi domnişoarele care s-au întâlnit cu cadrele MAI au primit flori şi felicitări personalizate.

„Activităţile poliţiştilor s-au bucurat de aprecierea doamnelor şi domnişoarelor, dar şi a bărbaţilor care sperăm să devină mai responsabili şi să aprecieze tot mai mult pe cele care le sunt aproape”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de