Tanar din Izvoarele Sucevei cercetat de politisti, dupa ce a impuscat un caine

Un tânăr de 32 de ani din comuna Izvoarele Sucevei, judeţul Suceava, este cercetat de poliţişti după ce pe parcursul zilei de luni a împuşcat câinele unui consătean.

Totul a început, conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, în jurul orelor 13:30, când poliţiştii din localitate au fost alertaţi de un sătean că cineva i-a împuşcat animalul.

„Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, câinele reclamantului prezentând plăgi la membrele din faţă, posibil prin împușcare, fiind identificat şi locul unde a avut loc incidentul şi anume la o distanță de aproximativ 500 – 600 de metri față de locuința omului pe o toloacă”, ne-au comunicat sursele citate.

Tânărul cercetat este cel indicat de proprietarul animalului lăsat liber deoarece acesta a declarat poliţiştilor că „în timp ce se afla la domiciliu în jurul orei 12:30, a auzit o împușcătură, s-a deplasat în acea direcție şi la o distanță de aproximativ 200 – 250 metri l-ar fi recunoscut pe consătean care avea asupra sa ceva asemănător cu o armă”. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din localitate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă letală fără drept.

loading...