Tanar din Izvoarele Sucevei cercetat de politisti, dupa ce a impuscat un caine


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 32 de ani din comuna Izvoarele Sucevei, judeţul Suceava, este cercetat de poliţişti după ce pe parcursul zilei de luni a împuşcat câinele unui consătean.

Totul a început, conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, în jurul orelor 13:30, când poliţiştii din localitate au fost alertaţi de un sătean că cineva i-a împuşcat animalul.

„Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, câinele reclamantului prezentând plăgi la membrele din faţă, posibil prin împușcare, fiind identificat şi locul unde a avut loc incidentul şi anume la o distanță de aproximativ 500 – 600 de metri față de locuința omului pe o toloacă”, ne-au comunicat sursele citate.

Tânărul cercetat este cel indicat de proprietarul animalului lăsat liber deoarece acesta a declarat poliţiştilor că „în timp ce se afla la domiciliu în jurul orei 12:30, a auzit o împușcătură, s-a deplasat în acea direcție şi la o distanță de aproximativ 200 – 250 metri l-ar fi recunoscut pe consătean care avea asupra sa ceva asemănător cu o armă”. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din localitate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă letală fără drept.


Intră acum și în grupul de