A plecat la discoteca si a ajuns in stare grava la spital


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, nu a mai reuşit să ajungă de la discotecă la domiciliu deoarece a fost preluat de o ambulanţă şi dus direct pe patul de spital.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 01:00, pe parcursul nopţii de duminică spre luni. Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul a mers în seara precedentă pentru a se distra la o discotecă de pe raza localităţii de domiciliu, iar la întoarcere a fost victima unei agresiuni comise de persoane rămase deocamdată necunoscute.

ambulanta spital judetean

Din păcate, din cauza stării în care se află, nici tânărul nu a putut oferi poliţiştilor prea multe date cu privire la bătăuşi. Iniţial, victima a fost transportată la Spitalul Muninicipiului Fălticeni, fiind ulterior transferat la Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” din municipiul reşedinţă de judeţ.

„În cauză cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii de către persoane necunoscute a infracțiunii de loviri şi alte violenţe, verificările fiind continuate în vederea identificării autorilor”, ne-au comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de