Armeni prinsi de politisti pe cand incercau sa intre ilegal in tara


Intră acum și în grupul de

Doi armeni sunt cercetati pentru trecere ilegală a frontierei de stat, după ce au fost prinşi de poliţiştii de frontieră suceveni, la scurt timp după ce au intrat în ţară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de miercuri când „poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi în cooperare cu lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Siret au depistat şi reţinut în zona de frontieră, pe direcţia localităţii Muşeniţa, două persoane care nu-şi justificau prezenţa în zonă”.

armeni

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre doi bărbaţi străini, A. Arzumanian şi B. Manucian, ambii în vârstă de 39 de ani, din localitatea Erevan, Armenia.

„Aceştia au declarat poliţiştilor de frontieră că au intrat legal în Ucraina cu avionul în Kiev, după care s-au deplasat cu taxiul până în apropierea frontierei de unde au mers pe jos cu scopul de a intra ilegal in Romania, dar drumul le-a fost oprit de lucrătorii noştri”, a mai adăugat Ilie Poroch, afirmând că celor doi cetăţeni armeni le-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat.


Intră acum și în grupul de