15 copii si profesorii lor au ramas blocati la Granicesti din cauza zapezii


Intră acum și în grupul de

Un număr de 15 copii care se aflau în excursie şi urmau să ajungă în localitatea suceveană Muşeniţa au rămas blocaţi în comuna Grăniceşti unde au fost cazaţi la căminul cultural unde au primit hrană şi ceai,iar nopatea si-o vor petrece in camin.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a anuntat că un număr de 15 copii, trei cadre didactice şi un şofer, au fost cazaţi la căminul cultural din Grăniceşti întrucât era extrem de dificil să ajungă în localitatea Muşeniţa.

zapada

El a spus că aceştia vor petrece noaptea în căminul cultural si ca li s-au asigurat hrană şi ceai şi li s-a oferit posibilitatea de cazare.

Prefectul a mai anunţat că în prezent nouă echipaje de jandarmi şi angajaţi ai ISU Suceava verifică traseele afectate de zăpadă de drumurile naţionale DN 2 Suceava-Fălticeni, DN 17 Suceava-Gura Humorului, DN 2 E Gura Humorului-Fălticeni, DN 2 H Suceava-Rădăuţi, DN 2 K- Solca-Arbore, DN 29 Suceava-Botoşani pentru a vedea dacă sunt maşini blocate în zăpadă şi dacă în maşini sunt persoane pentru a putea fi ajutate.

Totodată, a fost închis drumul naţional Siret-Iacobeşti, pentru ca utilajele de intervenţie să poată interveni pentru a deszăpezi.

Prefectul Florin Sinescu a mai spus că un număr de 22 de persoane care au fost dializate în cursul zilei de vineri, au rămas internate în Spitalul Judeţean Suceava pentru a se evita ca acestea să rămână blocate din cauza zăpezii în drumul spre casă.


Intră acum și în grupul de