A ramas fara drujba, dupa ce a adormit in sala de asteptare a Garii Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Todireşti, judeţul Suceava, a avut mare noroc de poliţişti pe parcursul zilei de duminică, după ce, i-a fost furată drujba pe care o căra cu el, în timp ce a adormit în sala de aşteptare a Gării CFR Burdujeni din municipiul reşedinţă de judeţ.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 11:00 când o patrulă de siguranţă publică din cadrul  Secţiei de Poliţie Burdujeni, l-au identificat în apropierea staţiei CFR, pe un bărbat de 55 de ani din comuna  Ilişeşti, care căra de zor un bagaj voluminos.

Luat la întrebări şi cu ocazia controlului bagajului, poliţiştii au găsit o drujbă pentru care bărbatul nu a putut da relaţii, iar în urma  verificărilor s-a stabilit că, drujba a fost sustrasă de la bărbatul din Todireşti în timp ce acesta se afla în sala de aşteptare a gării.

„Prejudiciul  în sumă de circa 500 lei, a fost recuperat şi restituit  proprietarului, iar autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de