Cum se mai schimbă unii


Intră acum și în grupul de

Fostul purtător de cuvânt al PSD, Cristian Diaconescu, fost candidat la președinția PSD, același Cristian Diaconescu, fostul lider național al UNPR, Cristian Diaconescu si actualul consilier prezidențial, același inegalabil Cristian Diaconescu a inregistrat Fundatia Mișcarea Populară, formulă prealabilă înființării partidului.

Pentru conformitate accesati http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14489490-cristian-diaconescu-anunta-infiintarea-fundatiei-miscarea-populara.htm

Logica e foarte simplă: cine aderă la o Fundație nu poate pierde funcția pe care o deține, iar primari, consilieri locali si judeteni de la PDL sau de la alte partide pot foarte bine adera la noua jucărie a lui Traian Băsescu fără să aibă nimic de pierdut. E un fel de trădare de catifea. Cam ce făcea Gheorghe Flutur cu primarii de la alte partide pe vremea când era președintele PDL al CJ Suceava, iar primarii de la PSD si PNL se declarau ”simpatizanți” ai politicii administrative duse de liderul PDL.

Și pentru că veni vorba de dl Flutur si de Mișcarea Populară mi-am amintit că ”BORȘUL” acesta a mai fost preparat odată.

Iată ce scria presa acum un an despre acest subiect:

”Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, la Iacobeni, că Mişcarea Populară este o stare de spirit ce pluteşte în aer de mult şi care va trebui să se contrapună USL, care reprezintă „mişcarea nepopulară”.

„Mişcarea Populară va trebui să se contrapună USL, care reprezintă mişcarea nepopulară. PDL şi UNPR au obligaţia să mobilizeze şi alte forţe care să li se alăture”, a mai spus Gheorghe Flutur.

El a apreciat că „nucleul dur” al Alianţei Dreptate şi Adevăr este acum în PDL, iar UNPR este un partid care luptă şi el pentru modernizarea ţării.

„Cred că Mişcarea Populară e binevenită pentru perioada următoare şi cred în ea”, a spus Flutur.

Iaca, la un an de la aceste ”premoniții”, Mișcarea plutește din nou în aer, ba mai mult, chiar duhnește pe alocuri!

 

MIHAI  CHIRA


Intră acum și în grupul de