Ion Lungu nu vrea sa auda de propunerea adversarilor handbalistilor suceveni din sferturile Cupei Challange (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, nici nu vrea să audă despre propunerea adversarilor handbaliştilor suceveni din sferturile Challenge Cup, privind disputarea ambelor manşe ale confruntării cu formaţia Handball Esch în Luxemburg.  Potrivit edilului şef, pe adresa clubului CSU Suceava a venit o solicitare din partea clubului Handball Esch din Luxemburg ca ambele partide din cadrul semifinalelor să se deruleze pe terenul lor.

Ion Lungu exclude în totalitate această idee şi crede că cel puţin al doilea meci să se susţină în faţa spectatorilor suceveni care merită acest lucru, fiind totodată încrezător în calificarea handbaliştilor de la CSU Suceava în finala competiţiei.

Sportivii suceveni s-au calificat sâmbătă pe teren propriu, în semifinalele Challenge Cup, dupa ce au învins formaţia turcă BB Ankara Spor cu scorul de 30 – 27, dupa ce în tur, CSU Suceava câştigase întâlnirea cu 36 – 33. În penultimul act al competiţiei Suceava va întâlni echipa Handball Esch din Luxemburg.


Intră acum și în grupul de