Biciclist acrosat de o caruta scapata de sub control, la Fratautii Vechi


Intră acum și în grupul de

Un biciclist de 59 de ani a fost acroşat, luni seară, pe raza comunei Frătăuţii Vechi, de o căruţă scăpată de sub control. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, luni seară, pe DJ 178 F, pe raza comunei Frătăuții Vechi, un bărbat de 57 de ani din localitate, a oprit atelajul hipo în curtea unei societăţi comerciale, pentru a efectua anumite cumpărături, lăsând cabalina nesupravegheată.

 „La un moment dat, pe lângă atelajul hipo a trecut o motocicletă, cabalina s-a speriat, situaţie în care, aceasta a plecat de pe loc, fără ca atelajul să fie controlat de către proprietar, deplasându-se pe o distanţă de aproximativ 500 m, dinspre societatea comercială către centrul comunei. Ajungând în dreptul unui imobil, atelajul l-a acroşat pe un localnic de 59 de ani, ce se deplasa în calitate de biciclist în aceeaşi direcţie după care, atelajul s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a părţii carosabile”, arată sursa citată.

 În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului, care necesită pentru vindecare 5-7 zile de îngrijiri medicale.

  „Biciclistul a fost  testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Proprietarul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de