Tineri prinsi in flagrant, in timp ce incercau sa vanda un pistol cu 150 de euro


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Serviciului arme explozivi substanţe periculoase Suceava i-au prins în flagrant, în spatele unui restaurant din municipiul Suceava, pe doi tineri, unul de 22 ani, din comuna Dragoiesti şi altul de 18 ani, din municipiul Suceava, care intenţionau sa vândă un pistol pentru suma de 150 euro.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în momentul realizării flagrantului, pistolul în cauză se afla asupra suceveanului  de 18 ani. „După examinarea criminalistică, s-a constatat că arma în cauză este un revolver cu aer comprimat de calibru 6 mm şi a fost ridicat în vederea confiscării şi efectuării constatării tehnico-ştiinţifice balistice”, a precizat sursa citată.

 Din declaraţia tânărului a rezultat că pistolul în cauză a fost găsit de acesta ascuns la temelia unui bloc din zona „Curcubeul” într-o borsetă, în urmă cu circa două săptămâni şi că a intenţionat să-l vândă unor persoane de încredere prin intermediul amicului său, din comuna Drăgoieşti, mai arată sursa citată.

 În cauză s-a întocmit dosar penal urmând a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de