Transformator electric, furat de pe un stalp din comuna Horodnic de Jos


Intră acum și în grupul de

Secţia nr. 3 Poliţie Rurală Marginea a fost sesizată, pe parcursul zilei de miercuri, despre faptul că persoane necunoscute au sustras un transformator electric de pe stâlp, situat pe raza localităţii Horodnic de Jos, în zona denumită ,, Brădet”, la limită cu comuna Gălăneşti.

 Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava,  în urma investigării tehnico-ştiinţifice a locului faptei s-a constatat că transformatorul electric a fost sustras de pe un stâlp de beton, situat în zona denumită ,,Brădet”, într-un loc izolat, amplasat în câmp deschis.

„Din verificările efectuate s-a stabilit că autorii furtului au oprit alimentarea cu energie electrică prin decuplarea unei manete montată pe un alt stâlp, vis-a vis de acel stâlp, după care au demontat transformatorul amplasat pe un suport situat la o înălţime de 4 m faţă de sol”, arată sursa citată, care precizează că s-a stabilit că valoarea transformatorului sustras este de aproximativ 11.000 lei. Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

 


Intră acum și în grupul de