Campania “Castiga o tableta pentru scoala!”, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Afis Back to SchoolOdată cu pregătirile pentru noul an şcolar, Shopping City Suceava derulează în perioada 1 – 22 septembrie 2013, campania “Câştigă o tabletă pentru şcoală!”, oferind copiilor şansa de a obţine premii atractive pentru şcoală. Astfel, sunt puse în joc 2 x imprimante multifuncţionale, 3 x ghiozdane echipate şi marele premiu, o tabletă de ultimă generaţie Samsung Galaxy Note, care va transforma rezolvarea temelor într-o adevărată plăcere pentru învăţăcei, informează într-un comunicat de presă, reprezentanții complexului comercial.

Potrivit sursei citate, pentru a putea participa la tombolă, clienţii trebuie să facă cumpărături de minim 100 lei pe un singur bon de casă din orice magazin din incinta Shopping City Suceava inclusiv din hypermarket-ul Carrefour, să completeze talonul de participare şi să-l introducă în urna special amenajată din faţa magazinului Leonardo. Talon se distribuie împreună cu broşura cu cele mai noi oferte pentru noul sezon de şcoală pregătite de magazinele din Shopping City Suceava.

“Astfel, dacă doriţi să vă reînnoiţi garderoba,  la  New Yorker găsiţi  jachete  începând de la 129 lei, la Benvenuti la cumpărarea a două produse din colecţia toamnă – iarnă, ai 5 % reducere la primul produs şi 10 % la al doilea, la Pada Murre găseşti cămaşă la 21 lei şi papion la 29 lei, iar Orsay vă aşteaptă cu jachete de blug la 159,95 şi blugi la 159,95. La Centrofarm aveţi 50% reducere la al doilea produs Dr. Organic, iar magazinele Takko Fashion, Fox, Raison D`Etre, La Bionda şi Deichmann vă aşteaptă cu noua colecţie pentru şcoală. În plus, la Alexandria Librării veţi găsi o gamă variată de rechizite şcolare la preţuri speciale. Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier de şcoală vă aşteptăm la Mobexpert, iar la Media Galaxy puteţi testa cele mai noi apariţii în materie de tehnologie.

Şi ca totul să fie perfect în prima zi de şcoală, la salon D` Anais tunsul celor mici costă doar 10 lei, iar Evel Mod a pregătit deja cea mai nouă colecţie de uniforme.

În Catalogul Carrefour şi în magazin găsiţi oferte speciale şi sute de produse la preţuri mici: ghiozdan echipat pentru şcoală la doar 24,90 lei”, transmit reprezentanții Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de