Advanced Holding Anglia a depus singura oferta pentru Hidrosib


Intră acum și în grupul de

La data limita de depunere a ofertelor pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni detinut de A.P.A.P.S. la S.C. HIDROSIB S.A. Sibiu, care a fost luni, 29 martie, s-a inregistrat o singura oferta din partea societatii Advanced Handling Ltd., Anglia.
Autoritatea pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului a lansat, in 19 martie, la privatizare S.C. HIDROSIB S.A. Sibiu. Dupa rezilierea contractului de privatizare precedent, la data de 7 ianuarie 2004, Colegiul de Conducere al APAPS a luat decizie relansarii societatii sibiene, in vederea mentinerii societatii in circuitul economic national si pentru consolidarea unui numar semnificativ de locuri de munca.

Astfel, APAPS va vinde prin negociere pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile un numar de 1.073.141 actiuni, reprezentand 94,61% din capitalul social al S.C. HIDROSIB S.A.

Obiectul principal de activitate al societatii este executia de echipamente de masura, reglare si control pentru procese industriale. HIDROSIB este o societate mijlocie, cu un capital social de 28,35 miliarde lei.


Intră acum și în grupul de