Acasă Actualitate Trei jandarmi au salvat un barbat din Humor, accidentat in albia unui...

Trei jandarmi au salvat un barbat din Humor, accidentat in albia unui parau


Intră acum și în grupul de

Trei jandarmi montani au intervenit joi pentru a salva un barbat in varsta de 44 de ani care s-a accidentat la un picior, in timp ce se afla la adunat lemne de foc si nu se mai putea deplasa.

Barbatul era din Gura Humorului si a apelat numarul de urgență 112 după ce s-a accidentat in apropierea pârâului Brusturosu și a realizat că nu va mai putea ajunge într-o zonă de unde să poată cere ajutor.



Jandarmii montani din Gura Humorului l-au căutat pe bărbat, iar după aproximativ o oră l-au găsit în albia pârâului, la o distanţă de 3 kilometri de localitatea Gura Humorului.

Bărbatul plecase de dimineaţă să adune lemne de foc, iar din cauza terenului accidentat s-a lovit la un picior şi nu a mai putut să meargă. El a cerut ajutor prin 112, menţionând doar zona unde se află fără să poată spune alte detalii de orientare din cauza lipsei semnalului de telefonie mobilă.

Jandarmii i-au imobilizat piciorul rănit şi l-au transportat pe bărbat la Spitalul din Gura Humorului unde a fost diagnosticat cu fractură de gambă dreaptă tibie şi peroneu, fiind transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava în vederea efectuării unei intervenţii chirurgicale.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version