Un padurar din Adancata a fost amenintat cu toporul si lasat fara autoturism de doi hoti de lemne


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați duminică seara de un bărbat de 32 ani, din comuna Adâncata, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Adâncata, despre faptul că, a surprins în pădurea Hânțești două persoane care sustrăgeau material lemnos, iar acestea l-au agresat după care i-au sustras autoturismul.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că duminică, în jurul orei 17.00, în timpul executării serviciului, bărbatul a surprins în pădurea Hânțești, două persoane, un bărbat și o femeie care tăiau copaci în apropierea unui drum forestier, iar după ce a oprit mașina și a coborât, declinându-și calitatea, cei doi au devenit violenți, amenințându-l cu un topor, după care, profitând de faptul că victima s-a îndepărtat, suspecții s-au urcat în autoturismul părții vătămate și au plecat.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au identificat autoturismul abandonat pe DJ 208 D, iar în apropiere au fost găsiţi agresorii, ce au fost identificaţi ca fiind un bărbat, de 53 ani și o femeie, de 48 ani, ambii din municipiul Suceava.

În urma controlului corporal efectuat asupra bărbatului, a fost găsită cheia de la autoturismul aparţinând pădurarului.

Autoturismul sustras a fost recuperat și predat părții vătămate.

În cauză s-a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii de către bărbatul de 53 de ani a infracțiunii de tâlhărie, cauza urmând a fi declinată la Parchet și pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, iar pe parcursul zilei de luni, va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de