Aur si bronz pentru sportivele clubului sucevean HE PAI, la Campionatul European de Qwan Ki Do din Elvetia


Intră acum și în grupul de

Laura Reut-001Sucevencele Laura Reuţ (22 ani), Mihaela Munteanu (28 ani) şi Diana Elena Crainiciuc (19 ani) au obţinut o medalie de aur şi două de bronz, după ce au reprezentat România la Campionatul European de Qwan Ki Do, care s-a desfăşurat în perioada 25-26 octombrie 2013, în Elveţia.

Cele trei sportive se pregătesc în cadrul Clubului de Qwan Ki Do HE PAI din Suceava, sub atenta îndrumare a instructorului Ovidiu Zegrea (C.N. 3 Dang), dar şi în cadrul Lotului Naţional al României, din care fac parte.

Potrivit lui Ovidiu Zegrea, Laura Reuţ (2 CAP) a obţinut locul I, fiind distinsă cu medalia de aur, la categoria GRADE – proba de luptă, Mihaela Munteanu (centura neagră 2 DANG) a obţinut locul III (medalia de bronz), la categoria Centuri Negre – proba de luptă, iar Diana Elena Crainiciuc (4 CAP) a obţinut locul III (medalia de bronz), la categoria GRADE – proba tehnică.

În urma acestei participări şi a rezultatelor obţinute de sportivii din toată ţara, România a ieşit locul I pe naţiuni, datorită numărului de distincţii obţinute. S-au câştigat 6 medalii de Aur, 7 de Argint şi 8 de Bronz”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Ovidiu Zegrea.

Cele trei sportive vor reveni în ţară miercuri, 30 octombrie 2013.


Intră acum și în grupul de