GABRIELA CLOPOTARIU si ANDREI CORNICIUC, Miss si Mister Boboc 2013, la Colegiul Tehnic „Petru Musat” Suceava


Intră acum și în grupul de

PB210219Dinamici şi inventivi, elevii Colegiului Tehnic „Petru Muşat” Suceava au încheiat joi seară, pe scena sălii Dom’ Polski, seria Balurilor Bobocilor 2013, cu un spectacol care a propus o incursiune în timp, datorită temei alese „Ani de liceu”.

În cadrul evenimentului, organizatorii au reamintit că în acest an, Colegiul sucevean sărbătoreşte 50 de ani de activitate, prilej cu care prezentatorii au trecut în revistă evoluţia cronologică a instituţiei, de la înfiinţare, din 1963 până în 2013. Aceştia au arătat că, în anul 1966, şcoala îşi schimba denumirea din Grupul Şcolar Forestier, în Grupul Şcolar Nr.2, sub conducerea prof. Sorin Golda, iar în anul 2004 căpăta denumirea de Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava, având-o la conducere pe prof. Maria Teodoreanu. Aceasta a lansat acţiunea de modernizare a infrastructurii colegiului. Din 2012, până în prezent, colegiul este reprezentat de prof. Gabriela Alionte, cea care continuă proiectul început de echipa managerială anterioară.

În acest context, elevii de la „Petru Muşat”, au creat momente distractive, aducând în faţa spectatorilor dansuri şi scenete care au ilustrat evoluţia şcolii româneşti, din anii ’60, până în zilele noastre. Spectacolul a fost condimentat de prestaţia Ansamblului „Româncuţele”, interpretări vocale şi instrumentale (chitară), dar şi de talentul şi prestaţia scenică a trupei Odyssey, care a avut calitatea de invitat special.

Unul din momentele inedite ale serii a fost dat de prezentarea de modă realizată de elevul Iulian Semeghin, cel care a adus în scenă cele mai haioase şi celebre personaje ale anilor ’90 – Wilma şi Fred Flinstone, Tarzan şi Jane, Piraţii din Caraibe, Familia Adams, James Bond şi partenera sa, Batman şi Catwoman, Angelina Jolie şi Brad Pitt.

Deopotrivă, un alt moment remarcabil a fost prestaţia câtorva eleve de liceu care au interpretat cele mai în vogă melodii apărute în perioada anilor 1960-2013.

PB210224În competiţia pentru titlul de Miss şi Mister Boboc au intrat cei mai frumoşi 12 elevi din clasele a IX-a, care au trecut cu brio probele pregătite de organizatori: ţinuta etno (prezentare), ţinuta sport, spontaneitate şi ţinuta de seară.

Cel mai aşteptat moment al balului a fost desemnarea câştigătorilor, după cum urmează: Locul III – Ana-Maria Peptanariu şi Vlad Rotariu, Locul II – Teodora Bursuc şi Daniel Codău, Premiul I – Roxana Botezatu şi Silviu Balan.

Miss şi Mister Boboc 2013 la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava au fost numiţi concurenţii GABRIELA CLOPOTARIU şi ANDREI CORNICIUC.


Intră acum și în grupul de