Au fost desemnati castigatorii campaniei „Castiga zilnic premii pentru sarbatori!”


Intră acum și în grupul de

Campanie SCS2Shopping City Suceava a oferit în cadrul campaniei „Câştigă zilnic premii pentru sărbători!” peste 2000 de premii instant şi 5 tablete Samsung Galaxy Tab 3, celor mai fildeli clienţi care au făcut cumpărăturile pentru sărbători din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava. Campania a debutat pe 6 decembrie şi s-a încheiat joi, odată cu epuizarea premiilor puse în joc, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, printre cei mai fericiţi participanţi la campanie se numără cei 5 câştigători ai tabletelor Samsung Galaxy Tab 3 care au avut norocul de a răzui taloanele cu premiile cele mai valoroase.

Crăciun Gavril, 55 ani, Suceava, bon de cumpărături în valoare de 170,56 lei din hypermarketul Carrefour.

Elena-Manuela Apetroaei , 39 ani, Suceava, bon de cumpărături în valoare de 149,80 lei din magazinul New Yorker.

Dănuţ Rotaru, 46 ani, Suceava, bon de cumpărături în valoare de 253,51 lei din hypermarketul Carrefour.

Doina Antoneta Sandu, 49 ani, Suceava, bon de cumpărături în valoare de 113,11 lei .

Constantin Cioarbă, 59 ani, Suceava, bon de cumpărături în valoare de 119,82 lei  din hypermarketul Carrefour.

În document se arată că magia Crăciunului a ajuns la peste 2000 de clienţi care au ales să participe la campania „Câştigă zilnic premii pentru sărbători!”. Aceştia au câştigat sute de sticle de şampanie, căni cu jucării, bomboane de pom, jucării de pluş, căni termoizolante, cozonaci, seturi de bijuterii (cercei şi pandantiv) şi fierbătoare electrice, menite să-i răsplătească pentru cumpărăturile de minimum 100 lei realizate din magazinele din Shopping City Suceava.

Campanie SCS1Atmosfera sărbătorilor de iarnă se resimte deja în incinta Shopping City Suceava. Moş Crăciun îi aşteaptă zilnic pe copii, într-un decor de poveste la „Sania Moşului” din faţa magazinului Leonardo. De altfel, Shopping City Suceava împreună cu Organizaţia Salvaţi Copiii – Filiala Suceava organizează campania umanitară „Ajută-l pe Moş Crăciun! Donează şi îndeplineşte dorinţe!”, cu scopul de a oferi un Crăciun liniştit copiilor nevoiaşi din judeţul Suceava, invitând toţi doritorii să doneze produse de igienă, îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării pentru cei mici.

În pragul sărbătorilor de iarnă, magazinele şi-au amenajat spaţiile şi îşi aştepteaptă clienţii cu numeroase oferte şi reduceri speciale la o gamă variată de produse specifice sezonului.


Intră acum și în grupul de