Vezi aici castigatorii Concursului de interpretare muzicala Music Star “Petru Rares” Suceava!


Intră acum și în grupul de

Au fost aleşi câştigătorii celei de-a IV-a ediţii a concursului de interpretare muzicală Music Strar “Petru Rareş”, eveniment găzduit sâmbătă, de sala mare a Casei de Cultură din Suceava, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii Consiliului National al Elevilor.

Potrivit acestora, timp de peste trei ore, concurenții, împărţiţi pe trei secţiuni, au interpretat câte două piese, fie una străină și una românească, fie compoziţii proprii.

Juriul format din: Daniel Toderaş, Lorin Preda, Crina Stroe, Ana Maria Fomin, Marius Vrînceanu, Cristina Obreja, profesori ai Colegiului Naţional „Petru Rareş”, împreună cu Iulian Fodor, absolvent al Colegiului Naţional „Petru Rareş”, în prezent student la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi, a desemnat următorii câştigători:

Secţiunea I – Premiul I- Medeea Soroceanu, Premiul I- Ioana Robciuc, Premiul III- Adrian Petraș.

Secţiunea II – Premiul I- Diana Hrișcă, Premiul II- Sabina Panciuc, Premiul III- Cosmina Țîcșa.

Secţiunea III – Premiul I – The Mechanix, Premiul II – Okra, Premiul III- Daniela Bejinariu.

Premiul de Popularitate a fost obţinut de către Adrian Petraș, premiul pentru „Cel mai bun instrumentist” a fost câştigat de Ștefan Derscariu, iar premiul pentru „Cea mai bună compoziţie” a fost acordat trupei The Mechanix.

Trofeul Music Star „Petru Rareş” 2014, oferit pentru „Cea mai bună prestaţie din concurs”, a fost caştigat de Diana Hrișcă, pentru a doua oară în istoria acestui concurs.

„Premiile, la fel ca în anii trecuţi, au constat în instrumente muzicale, echipamente, dispozitive sau accesorii muzicale oferite de către sponsorul principal al evenimentului, magazinul Expert Music sau în cărţi şi CD-uri oferite de către Librăria Alexandria.

Iniţiatorul şi coordonatorul acţiunii, prof. de educaţie muzicală Cristian Doboş și voluntarii din liceu și din Consiliul Școlar al Elevilor s-au arătat încântați de calitatea participanţilor la această ediţie”, se mai arată în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de