Peste 70.000 de bucovineni au sarbatorit week-end-ul iubirii la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În cel mai romantic week-end din an, Iulius Mall Suceava a fost destinaţia preferată de peste 70.000 de persoane pentru a sărbători iubirea. Concertul Elena Gheorghe, târgul de nunţi, târgul handmade, premiile mult râvnite, concursurile haioase şi colţul dragostei au fost motivele pentru care bucovinenii au ales să petreacă cele trei zile la Iulius Mall, arată reprezentanţii complexului comercial sucevean, într-un comunicat de presă.

Concert Elena Gheorghe_IMSV_2014

Potrivit acestora, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, iubirea a plutit în aer la Iulius Mall. Atmosfera romantică din îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber a dat curaj unui sucevean să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii lui. De Valentine`s Day, pentru amorezii care ştiau că şi-au găsit jumătatea, Iulius Mall a pregătit o arcadă pe care să lase lacătul perechii lor. După ce au aruncat cheia în fântână, îndrăgostiţii au primit un certificat al „legământului de iubire eternă”. Unul dintre clienţi nu s-a mulţumit cu atât, aşa că a îngenunchiat în faţa iubitei lui şi i-a propus să petreacă restul vieţii alături de el.

Legamantul Iubirii_IMSV_2014

Fericitul cuplu şi numeroase alte perechi prezente la sărbătoarea dragostei au fost încântaţi cu un concert Elena Gheorghe. Cele mai frumoase melodii de iubire şi versuri romantice au fost interpretate de îndrăgita cântăreaţă, alături de publicul îndrăgostit. Seara a fost condimentată cu prezentări de modă cu cele mai noi colecţii ale brandurilor din Iulius Mall. În plus, distracţia a fost asigurată prin concursurile amuzante, care au dovedit cât de puternice sunt sentimentele participanţilor.

Castigator iLove_IMSV_2014Pe scenă a urcat şi norocosul campaniei „iLove”. Petru Claudiu Colibaba, de 31 de ani, a fost desemnat, prin tragere la sorţi, marele câştigător al celor două iPhone 5, pentru el şi perechea lui. Suceveanul a făcut cumpărături de peste 100 de lei din magazinele Iulius Mall, iar înscrierea în tombola dragostei a fost cu succes.

Cei care au decis să îşi unească destinele au vizitat standurile a peste 35 de firme participante la Târgul de Nunţi Bucovina, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.  Aceştia au putut consulta noile tendinţe în domeniu şi au ales dintre ofertele pentru organizarea nunţii de vis. Un alt târg dedicat Zilei Îndrăgostiţilor a fost cel al obiectelor lucrate manual. Târgul de Handmade a oferit posibilitatea celor care căutau un cadou original pentru perechea lor de a cumpăra obiecte unicat, realizate cu măiestrie de către artiştii suceveni.

 Iulius Mall Suceava celebrează şi varianta autohtonă a sărbătorii îndrăgostiţilor, Dragobete. Până pe 24 februarie, prietenii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava pot participa la un concurs inedit. Tot ce trebuie să facă este să se fotografieze în photo corner-ul din Iulius Mall şi să încarce imaginea în aplicaţia Love Shooting. Norocosul câştigător al unui telefon Samsung Galaxy S4 Mini va fi extras din primii zece participanţi cu cele mai votate fotografii.

Targ de nunti Bucovina_IMSV_2014


Intră acum și în grupul de