Au cazut cu masina intr-o groapa aparuta pe sosea, dupa ce un podet s-a surpat intre localitatile Clit si Marginea


Intră acum și în grupul de

 Un bărbat de 45 de ani din comuna Horodnic de Sus, care conducea, marţi seara, în jurul orei 21, un autoturism pe DN 2 E între Clit şi Marginea a  intrat într-o groapă  de aproximativ cinci metri în diametru, care s-a produs instantaneu în carosabil, intrând frontal în malul de pământ. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Suceava, în  urma  accidentului, şoferul a fost rănit, iar cei doi pasageri, o femeie de 26 de ani şi fiul acesteia, de 7 ani, au suferit leziuni uşoare.

 Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat că s-a surpat partea carosabilă a unui podeţ dintre localităţile Clit şi Marginea din cauza infiltării apei în terasamentul drumului care a afectat infrastructura podeţului.

 El a precizat că se lucrează la refacerea drumului, urmând ca podeţul să fie reparat prin montarea unor tuburi din beton, iar traficul să fie reluat în zonă.

 Prefectul a menţionat că traficul în zonă este restricţionat de marţi seara şi că traficul greu este deviat pe varianta DN 17-DN 2H-DN 2 (Păltinoasa-Suceava-Rădăuţi-Marginea), iar traficul uşor pe varianta DN2 K, respectiv Rădăuţi-Milişăuţi-Solca.


Intră acum și în grupul de