Au cazut cu masina intr-o groapa aparuta pe sosea, dupa ce un podet s-a surpat intre localitatile Clit si Marginea

 Un bărbat de 45 de ani din comuna Horodnic de Sus, care conducea, marţi seara, în jurul orei 21, un autoturism pe DN 2 E între Clit şi Marginea a  intrat într-o groapă  de aproximativ cinci metri în diametru, care s-a produs instantaneu în carosabil, intrând frontal în malul de pământ. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Suceava, în  urma  accidentului, şoferul a fost rănit, iar cei doi pasageri, o femeie de 26 de ani şi fiul acesteia, de 7 ani, au suferit leziuni uşoare.

 Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat că s-a surpat partea carosabilă a unui podeţ dintre localităţile Clit şi Marginea din cauza infiltării apei în terasamentul drumului care a afectat infrastructura podeţului.

 El a precizat că se lucrează la refacerea drumului, urmând ca podeţul să fie reparat prin montarea unor tuburi din beton, iar traficul să fie reluat în zonă.

 Prefectul a menţionat că traficul în zonă este restricţionat de marţi seara şi că traficul greu este deviat pe varianta DN 17-DN 2H-DN 2 (Păltinoasa-Suceava-Rădăuţi-Marginea), iar traficul uşor pe varianta DN2 K, respectiv Rădăuţi-Milişăuţi-Solca.