A fost inaugurata sala de sport reabilitata a Scolii Gimnaziale „Ion Irimescu” din Falticeni

Primarul municipiului Fălticeni, prof. Cătălin Coman, a participat vineri la evenimentul festiv organizat cu prilejul aniversării a 141 de ani de existenţă ai Şcolii Gimnaziale „Ion irimescu” din Fălticeni.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Fălticeni, alături de directorul şcolii prof. Costică Parfeni şi viceprimarul Gheorghe Aldea, şeful executivului fălticenean a inaugurat clădirea reabilitată a sălii de sport de la Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu” (inclusiv construirea vestiarelor pentru elevi şi profesori şi înlocuirea suprafeţei de joc), investiţie realizată cu fonduri de la bugetul local al municipiului Fălticeni .

sfintire sala de sport scoala 2

 În holul şcolii, în prezenţa a sute de elevi, părinţi şi cadre didactice, au fost premiaţi elevii care s-au evidenţiat în activitatea şcolară, iar copiii au prezentat un bogat program artistic.

„Începând de astăzi avem încă o investiţie finalizată în învăţământul fălticenean. Mulţumesc conducerii şcolii şi tuturor celor care s-au implicat pentru că, pe lângă bani, a contat sufletul, efortul, munca. A ieşit un lucru bun, necesar, care va fi folosit cu maximă eficienţă şi siguranţă de copiii din această şcoală”, a declarat primarul Cătălin Coman.