ATENTIE la inselaciunile cu masini de cusut vechi!


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni atrag atenţia populaţiei cu privire la înşelăciunile cu maşini de cusut vechi.

inselaciuni masini de cusut

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Suceava, în ultimele zile în mai multe locaţii de pe raza municipiului Suceava care asigură vizibilitate cum ar fi stâlpi de înaltă tensiune, staţii de transport în comun, pereţi ai clădirilor, au  fost afişate anunţuri prin care se oferă sume mari de bani pentru achiziţionarea unor maşini de cusut, de diferite mărci.

Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor să manifeste responsabilitate şi să nu depună în diverse conturi sume de bani pentru efectuarea unor plăţi şi recomandă să nu dea curs unor astfel de solicitări, putând cădea victime ale unor înşelăciuni.

În sprijinul acestei avertizări, poliţiştii au exemplificat cu cazul unui sucevean care în luna noiembrie 2013 a achitat unei persoane în autogara din Târgu Neamţ suma de 5.000 euro pentru o maşină de cusut Singer şi un certificat de calitate.

Suceveanului i s-a promis ca va primi ulterior pe maşina de cusut cu certificat de garanţie 40.000 Euro.

„Pentru a nu cădea victime ale unor astfel de infracţiuni le recomandăm cetăţenilor să nu dea curs acestor solicitări, dorinţa de îmbogăţire putând produce prejudicii materiale importante”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Judeţene Suceava.


Intră acum și în grupul de