Sucevean depistat cu droguri ascunse in chiloti este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Biroul de Combatere a Crimei Organizate si AntiDrog din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Suceava a informat , marti, ca tinarul C.D. din municipiul Cimpulung Moldovenesc a fost surprins in flagrant, luni seara, avind asupra sa cantitatea de 0,9 grame de fragmente vegetale de culoare verde olive , cu inflorescente. In urma testarii cu trusa narcotest substanta respectiva a dat o reactie specifica tetrahidrocanabinolului.

Din probele administrate in aceasta cauza s-a stabilit ca C.D. a oferit in data de 8 august o cantitate din aceasta substanta spre consum unui numar de trei persoane in incinta unei firme din municipiul Cimpulung Moldovenesc , locatie pusa la dispozitie de T.D.

De asemenea, s-a mai stabilit ca o femeie , C.A., din Cimpulung Moldovenesc , i-a oferit lui CD cantitatea de marijuana pe care o introdusese in tara dupa ce a achizitionase dintr-un bar din Amsterdam-Olanda .

Tinarul C.D. asupra caruia au fost descoperite drogurile a fost retinut , luni seara, pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmind ca dupa expirarea acestui termen sa fie continuate cercetarile cu autorul in stare de libertate .

Femeia care i-a oferit lui CD cantitatea de droguri este cercetata sub aspectul savirsirii infractiunii de introducere in tara de droguri de mare risc , iar T.D. este cercetat pentru punerea la dispozitie “cu stiinta” a unui local in vederea consumului de droguri.


Intră acum și în grupul de