Concurs de admitere in facultatile sucevene


Intră acum și în grupul de

Candidatii se pot inscrie in perioada 13 – 17 septembrie 2004, iar probele se sustin pe 18 si 19 septembrie.

Rezultatele vor fi afisate pe 20 septembrie, iar inmatricularea candidatilor declarati admisi se va realiza in perioada 20 – 24 septembrie 2004.

Astfel, la Facultatea de Inginerie Mecanica a ramas neocupat un numar de 77 de locuri la invatamint fara taxa , iar la cel cu taxa 215 locuri.

La Facultatea de Inginerie Electrica sint ramase neocupate 225 de locuri la invatamintul cu taxa, iar la Facultatea de Silvicultura mai sint 6 locuri cu taxa care vor fi luate prin redistribuire de la alte facultati.

La Facultatea de Stiinte Economice mai sint 116 locuri la invatamintul cu taxa.

La Facultatile de Litere, Istorie-Geografie, Inginerie Economica , Educatie Fizica si Sport, precum si la Colegiul Universitar de Institutori nu au mai ramas neocupate locuri la invatamintul fara taxa. Candidatii care doresc sa urmeze cursurile acestor facultati mai sus mentionate se pot incrie la concurs pentru locurile neocupate la invatamintul cu taxa .Astfel, mai sint locuri neocupate la invatamintul cu taxa dupa cum urmeaza: 494- la Facultatea de Litere, 314 la Facultatea de Istorie-Geografie, 98 la Inginerie Alimentar[, 10 la Educatie fizica si sport , iar 124 de locuri la Colegiul de Institutori.

Cifra de scolarizare pentru anul universitar 2004-2005 , aprobata de Ministerul Educatiei si Cercetarii pentru Universitatea suceveana cuprinde 2575 de locuri cu taxa si 820 fara taxa.


Intră acum și în grupul de