Obiecte cu patina timpului, în weekend, la Târgul de Antichități din Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Pentru cei pasionați de poveștile spuse de mărturiile trecutului, în week-end, la Iulius Mall Suceava se va desfășura o nouă ediție a Târgului de Antichități. Evenimentul este și un bun prilej de a alege suveniruri și cadouri unicat pentru persoanele dragi.

 

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 1 – 3 septembrie 2017, parterul Iulius Mall va fi învăluit de parfumul nostalgiei, pentru că va găzdui Târgul de Antichități. Cei interesați să achiziţioneze piese unicat sau rare, dar şi numeroase obiecte a căror frumuseţe a sporit odată cu trecerea timpului sunt așteptați la întâlnirea cu zeci de colecționari din toate colțurile țării.

Bijuterii, ceasuri de colecție, viniluri, aparate foto vechi, obiecte vintage, numismatică, filatelie, icoane, argintărie, piese de mic mobilier, tablouri, statuete, cărți şi multe alte piese peste care timpul şi-a pus frumos amprenta vor putea fi admirate și cumpărate de la Târgul de Antichităţi.

Dacă vă aflaţi în căutarea unui cadou original sau pur şi simplu îndrăgiţi obiectele cu dichis şi parfum de altădată, sunteţi invitați la târg, în perioada 1 – 3 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 22.00, la Iulius Mall Suceava.

Departament PR


Intră acum și în grupul de