Tratament revoluționar pentru vindecarea cancerului, ajunge în România


Intră acum și în grupul de

Revoluționara metodă patentată de academicianul rus Ashot Khachatryan, care a tratat peste 50.000 de bolnavi din 11 țări, din 1993 încoace, ajunge în România, la clinica Perfect Detox din București, astăzi, 22 mai 2019.

 Terapia de detoxifiere prin metoda profesorului rus duce la eliminarea completă a tuturor tipurilor de produse toxice acumulate în organism, cum ar fi metalele grele, paraziți și alte tipuri de produse chimice, ajutând la recapatarea unui proces digestiv corect, iar prin refacerea microflorei intestinale, la refacerea inclusiv a imunității. Dintre bolile tratate cu succes de academicianul Ashot Kharchatryan, enumerăm: disbioza, gastroduodenita, pancreatita, boala Chron, prostatita, diverse tipuri de cancere, bolile cronice ORL, oboseala cronică, psoriazis, infertilitatea, diabetul, boala Parkinson etc.

Tratamentul are 4 etape și costă de la 3000 de Euro

Potrivit organizatorilor, tratamentul complex de curățarea organismului se face în 4 etape, folosindu-se produse medicamentoase naturiste și 5 soluții de detoxifiere și antioxidante într-un total de 78 proceduri.

1.       Etapa 1 preliminară are o durata de 10-15 zile și se poate efectua în condiții casnice. Astfel, se pregătește sistemul hepato-biliar și colonul pentru curațarea organismului de toxine, începând un regim alimentar.

2.       Etapa 2 – curățarea – are o durată de 6-7 zile. Procedurile se desfășoară în clinică, sub supravegherea medicului, și durează 2-3 ore/zi. Procedura implică, în primă fază, curățarea ficatului, a colecistul și a duodenul de toxine și de alte elemente daunătoare. În continuare, se detoxifiază sângele, pancreasul și chiar întregul organism. Într-un final, se stopează activitatea paraziților și se elimină procesele inflamatorii. Organismul se reface cu tot sistemul lui imunitar și organele încep să funcționeze ca la inceput.

3.       Etapa 3 implică eliminarea paraziților și are o durata de 3 zile. Procedurile se desfasoară în clinică, sub supravegherea medicului, și durează 2-3 ore/zi. Metoda împlică distrugerea și eliminarea tuturor tipurilor de paraziți, inclusiv larvele și ouăle acestora. Prin urmare, se efectuează detoxifierea întregului organism.

4.       Etapa 4 – reabilitare – are o durată de 3 zile, iar procedurile finale se desfasoară tot în clinica, sub supravegherea medicului, și durează 2-3 ore/zi. Astfel, se restabilește microflora intestinală, prin implantarea ei la nivelul colonului, ceea ce duce la o funcționare corectă a sistemului imunitar și digestiv, reluându-se funcțiile normale de la nivelul acestuia.

Conferință susținută de celebrul profesor rus, la București

          Conferința despre introducerea revoluționarul tratament în țara noastră, are loc în București. Evenimentul se adresează persoanelor care doresc să-și întrețină starea perfectă de sănătate, dar și persoanelor cu diverse patologii, precum și medicilor.

          Invitatul special este chiar inițiatorul metodei, profesorul Ashot Khachatrian, care prezintă direct datele despre tehnicile aplicate cât și despre pacienții care au utilizat procedurile sale de detoxificare.

“După efectuarea acestui tip de detoxificare, practicăm o repopulare a colonului cu o flora bacteriană benefică (40 de tipuri de bacterii benefice vii, selecționate și activate după metoda prof. dr. A. Khachatryan), cu rol de apărare prin dezvoltarea unei bariere imunitare. Prin echilibrarea florei intestinale, deci a întregului organism, unele afecțiuni pot chiar dispărea, după cum alte boli mai grave se pot ameliora. Aceste rezultate sunt obținute cu metodele aplicate la noi în clinică, la Perfect Detox. La baza procedeelor de detoxificare aplicate în clinica noastră stau descoperirile și invențiilor d-lui Academ. Prof. Dr. Ashot Khachatryan, un renumit medic și cercetător rus, cunoscut pe plan internațional ca membru activ al Academiei Medicale Ruse, al Academiei Europene de Științe ale Naturii și al Academiei Științifice din New York. În viitor, clinica noastră va comercializa atât suplimentele alimentare care conțin microflora bacteriană benefica, cât și diferitele tipuri de aquaspectre inventate și produse de profesorul Khachatryan”, explică dr. Astrid Sburlan, directorul Clinicii Perfect Detox.

Astăzi, 22 mai 2019, va avea loc ziua portilor deschise în cadrul clinicii. Dacă doriți să participați, vă invităm să ne confirmati pezența. (Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de