Oferta Vodafone ONE de Crăciun include 12 luni de Netflix cadou

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, clienţii care achiziționează servicii Vodafone ONE (fixe și mobile) vor primi un cadou ce constă în 12 luni de Netflix gratuit și un discount de 2 EUR/lună pentru servicii timp de 24 de luni. Această promoție este valabilă între 19 noiembrie 2020 și ianuarie 2021.

„Sărbătorile de iarnă reprezintă un moment de tihnă, de reflecţie, de reconectare cu cei dragi, cu atât mai necesar cu cât traversăm o criză medicală şi socială fără precedent în istoria recentă a omenirii. Prin tot ceea ce am întreprins în aceste luni dificile pentru noi toţi, fie că a fost vorba de platforma de conţinut Împreună mai puternici, fie că a fost vorba de proiecte în sprijinul educaţiei prin campania Şcoala din valiză, am avut în vedere ca dincolo de serviciile de telecomunicaţii de calitate să le oferim clienţilor nostri produse şi oferte relevante pentru ei. Acum în prag de sărbători, le punem la dispoziție cea mai extinsă ofertă de conținut Live și on-demand de care să se bucure, alături de cei dragi,  în siguranța propriului cămin şi apreciind ceea ce sărbătorile de iarnă ar fi ideal să poată aduce fiecăruia dintre noi, indiferent de contextul în care ne aflăm: gratitudine, generozitate şi speranţa de mai bine”, a declarat Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone România.

Oferta promoțională cu 12 luni de Netflix cadou completează experiența clienților, acum și prin integrarea aplicației Netflix în platforma Vodafone TV recent lansată.

Mediabox-ul 4K, unic pe piața din România, oferă acces direct la serviciul de entertainment Netflix, facilitând accesul, cu un singur click prin intermediul butonului Netflix de pe telecomandă, la cele mai populare și premiate emisiuni și filme de la nivel mondial.

Lansat în această toamnă, serviciul Vodafone TV oferă utilizatorilor o experiență complet nouă de televiziune și conținut care facilitează accesul acestora la conținutul favorit prin integrarea celei mai extinse grile TV din piață, cu peste 190 de canale în format 4K, SD, HD, video on demand, precum și cele mai populare servicii de streaming din România într-o singură platformă. Serviciul dispune de o interfață modernă și intuitivă, care permite o navigare simplă și prietenoasă indiferent de ecran – TV, smartphone sau tabletă.

Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de flexibilitate și interactivitate prin intermediul funcțiilor avansate disponibile: Catch-up/Replay, Pause/Restart, posibilitatea de înregistrare a programelor preferate pentru a le putea urmări ulterior, sau funcția de Căutare. Detalii despre specificațiile serviciului sunt disponibile pe http://vodafonetv.vodafone.ro/.   

Oferta de Crăciun reprezintă continuarea parteneriatului cu Netflix demarat în 2016. Având în vedere apetitul în creștere al consumatorilor pentru divertismentul de tip on demand, precum și succesul campaniilor derulate în ultimii ani, Vodafone TV va continua să ofere utilizatorilor acces simplu la producții unice precum: The Queen’s Gambit, Stranger Things, The Witcher sau Ratched.

Oferta curentă este promovată printr-o campanie de comunicare construită în jurul conținutului Netflix, unde familia are rolul principal. De această dată, familia noastră va arăta cum vă puteți reinventa vacanța cu ajutorul experienței inovatoare și a celui mai divers conținut oferite de Vodafone TV.

Pe lângă chimia autentică a familiei, vă veți putea bucura de câteva personaje Netflix favorite din (SPOILER ALERT!) Fabrica de Bani și din cea mai nouă animație dedicată familiei, Dincolo de Lună.

În plus, va fi difuzată și o execuție dedicată canalelor TV lineare ce are în prim plan funcția Catch-up. Actorii Mirela Oprișor și Constantin Diță dau viață personajelor din Las Fierbinți – Aspirina și Giani. Campania este derulată pe TV, OOH, digita/social media, radio și în magazine începând cu 19 noiembrie.  

Mai multe detalii despre noua ofertă Vodafone România sunt disponibile pe http://one.vodafone.ro/.