Ba, se poate! ”Decat” la PSD Suceava se poate!


Intră acum și în grupul de

Știți vorba aia cu ce anume îi mai lipsea PSD-ului, la Suceava, ca să fie complet, ca partid?

Ei, cum să nu! Încă un vicepreședinte numit de la un alt partid. Și dacă e unul de la PNL sau PDL, cu atât mai bine.

Dar ce ziceti de doi vicepreședinți numiți direct la ”masa cu bucate” a partidului și ambii de la PNL-PDL? Este că e moft? Este că se cheamă aroganță?

Dar ce spuneți de 3 vicepreședinți numiți la PSD Suceava? Nici la asta nu v-ați gandit că se poate? Ei…. Ba se poate. Unul de la PPDD.

La PSD Suceava se poate. Și asta nu dovedește decât faptul că intreaga conducere a PSD Suceava măsoară cu două cântare. Primul a fost pus pe scenă acum aproape un an când membrii de rând ai PSD au fost puși să se ”bată” între ei pentru un fotoliu de vicepreședinte. Era atunci vorba despre noul PSD. Nimeni nu credea atunci că după un an si 3 ture de alegeri noii conducători ai social-democratilor se vor suci ca la Buzău.

Mă gândesc ce trebuie să fi fost în sufletul celor din PSD care au candidat câte doi pe colegiile scoase ”la concurs” de Nechifor, Dontu & asociatii. Și cam cum se uită cu jind la cei care fără să fi mișcat decât un deget, decat cel cu care au semnat trădarea partidului care i-au trimis in Consiliul Județean, sunt acum  dintre cei mai răsfățați și respectați din PSD.

Aceste era cantarul al doilea! Cu o toleranță extrem de mare.

Vă întrebați poate de ce sunt atât de dur cu trădătorii politici, cu cei care pun ”șulfăraia” la același nivel cu a face politică.

 

Cristina Teodorovici

Poate pentru simplul fapt că ei ne conduc și că ne tot spun că acum in politica din PSD Suceava lucrurile se fac altfel? Și că ne-au mințit atunci când au spus că nu mai sunt la PSD Suceava baroni, conți și alte elemente din istoria medievală la care muritorii de rând să se închine pentru a primi o dregătorie, pentru ei sau pentru copiii lor?

Ce mai contează acum că  30 % dintre vicepreședinții PSD sunt numiți?

Singurul apel pe care pot să îl fac către ceilalți consilieri județeni de la PDL și PNL care încă nu au ciugulit din pomana liderilor social-democrați suceveni este ..”GRĂBIȚI-VĂ” oameni buni că ordonanța 55/2014 care suspendă legea și dă drumul la migrație politică e pe cale să expire. Nu mai e mult timp.

Că locuri de vicepreședinți sunt câte vreți. Dacă nu sunt, le inventează juristul de la PSD Suceava. Pentru că bănuiesc că au unul pe acolo la partid cu acte in regulă. Statutar ales!

Și că să vedeți cam cum stă treaba, marți, 14 octombrie, de dimineață, noul vicepreședinte numit al PSD Suceava, fostul președinte al organizației județene de femei a PNL, Cristina Teodorivici va ieși la rampă, la sediul noului partid, într-o conferință de presă.

Probabil pentru a anunța că treaba la organizația de femei a PSD nu e cum ar trebui să fie și că e momentul de noi alegeri și noi oameni. Că ea nu a venit singură ci împreună cu un potențial pe care, în orbirea lor social-democrată la valorile liberale pe care le-a împartășit și propovăduit dna Teodorovici, nu au apucat să îl descopere. Și ar cam fi timpul! Nu-i așa?

Sau, mă gândesc eu mai bine, probabil, dna Teodorovici a auzit că fostul președinte al organizației de femei PSD, Carmen Agoutin, înainte de a pleca in Germania, pe un post bine platit la unul dintre consulatele noastre de acolo, a lăsat neterminat proiectul de mdernizare a unor școli din zona rurală. Și sigur vrea să apuce taurul de coarne si să termine de văruit ce a început dna Agoutin.

 

MIHAI  CHIRA

 

PS: singura necunoscută de la conferința de presă de marți, 14 octombrie este cine va sta alaturi de dna Teodorovici. Cine va fi oare alesul?


Intră acum și în grupul de