LUPULE….. ce tânăr esti !


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava (aripa Băișanu), deputatul Alexandru Băișanu, cel autointitulat LUPUL (tocmai pentru că, zicea domnia sa, nu poate fi dresat) a fost prezent la București, la începutul săptămânii, la sediul partidului la marea confruntare cu Zmău(l).

Dl Băișanu și-a pregătit adversarii din timp, trântind cu ei de pământ în cadrul unei conferințe de presă la finele căreia a anunțat că dacă e nevoie, are el incă multe alte lucruri de spus,”de nu a văzut Parisul!”.  Și ca sa fie sigur că a fost înțeles bine, a amenințat conducerea centrală a PNL că este decis să îi acționeze in instanță și chiar ”să îi bage la pușcărie”, așa cum a pățit președintele PNL Botoșani care acum ispășește o pedeapsă privativă de libertate, cu suspendare.

baisanu alexandru 2

Pentru cine nu are răbdare să citească chiar toate declarațiile dlui Băișanu vă reamintim că la respectiva conferința de presă, domnia sa a explicat că el este un LUP și că nu poate fi dresat.

Pus pe fapte mari, deputatul sucevean a plecat la București, probabil pentru a se îmbarca în avionul de Paris (pentru că sigur Parisul nu a mai văzut așa mândrețe de parlamenar român) însă după o scurtă ședință ținută la sediul PNL, a ieșit de acolo, mai mult MIEL decât LUP.

Și a început să laude înțeleapta și echilibrata conducere a PNL, cea pe care cu o săptămâna în urmă o băga în puscărie.

Ăsta, până la urmă, e semn de maturitate sau ce fel de semn este?

Ce a câștigat Băișanu cu tot circul ietin jucat în conferința de presă amintită?

Cîteva zile, până când nu va mai avea încotro și va trebui să se declare înfrânt de propria incapacitate de a performa politic (a se vedea rezultatul de la alegerile europarlamentare din mai 2014 cel care e hotărâtor în stabilirea parității PDL-PNL în viitorul PNL la Suceava).

E foarte probabil ca circul ieftin marca Băișanu să se mai joace la Suceava până când vor fi stabiliți cei câțiva membri care vor forma viitorul PNL. Și apoi, la cine va mai țipa liderul Băișanu? Că majoritate nu va avea nici la judet si nici la municipiu.

Tare mi-e că până la urmă deputatul Băișanu va fi LUP, adică va rămâne singur şi urlând la lună, pentru ca nu prea se va mai înghesui nimeni să facă echipă cu domnia sa.

MIHAI  CHIRA


Intră acum și în grupul de