Cele 15 ”mere otrăvite” oferite de Ion Lungu ”prietenilor” din politica suceveana


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care încă nu știe sigur dacă își poate permite să spună că e independent sau membru al PNL, și-a făcut miercuri, cu o zi înainte de Onomastica sa, un prea frumos cadou – și-a lansat ”platforma program” de așa zise PRIORITĂȚI pe anul 2016.

 

Lungu lista prioritati 2016

Ca lucrurile să fie foarte clare, primarul a făcut anunțul în prima conferință de presă din acest an, de la Primărie și a și împărțit jurnaliștilor câte o fotocopie a priorităților, semnată olograf și cu antetul Primăriei.

Printre prioritățile dlui Lungu pentru 2016 se numără ”demararea” unor proiecte ”fabuloase”, cum ar fi un nou pod peste râul Suceava, nocturnă pe stadionul ARENI și Sală polivalentă.

 

Speculațiile au și început la câteva secunde de la finalul conferinței de presă când, Ion Lungu s-a ridicat și a plecat fără să lămureasacă presa dacă va candida sau nu pentru un nou mandat și dacă o va face atunci din partea cărui partid o va face sau dacă va dori să meargă independent.

 

Lungu a fost extrem de inspirat cu acest anunț al priorităților pentru 2016 pentru că i-a lăsat în off-said pe toți, fie de pe stânga, fie de pe dreapta eșicherului politic. Nici unul dintre actorii politici suceveni nu este atât de naiv încât să creadă că Lungu chiar poate face mare lucru din ce și-a propus, însă electoratul din Suceava are ”capacitatea” (pe care a dovedit-o de nenumărate ori) de a se lăsa ispitit de proiectele frumoase.

Ce își propune de fapt Ion Lungu cu cele 15 PRIORITĂȚI?

Simplu: să treacă Suceava de la statutul de cea mai dezvoltată comună a județului la cel de oraș.

Dar ce a făcut Ion Lungu de 12 ani de când conduce Suceava?

Asta e singura întrebare la care sucevenii vor trebui să răspundă și să decidă. Pentru că la Suceava, Ion Lungu nu mai poate promite că va mai face ceva și să fie și credibil. A avut suficient timp să demonstreze că poate și mai ales cât și ce anume poate face.

 

Mihai Chira

PS: urez din tot sufletul tuturor cititorilor NewsBucovina care poartă numele de Ion, Ioan, Ionel, Ioana sau Ionela, un La Multi Ani!


Intră acum și în grupul de