Nordul Voievodal vs. Voievodul Nordului!


Intră acum și în grupul de

De câtva timp nu mai știm nimic despre senatorul de Fălticeni, dl Ovidiu Donțu. Până mai zilele trecute nu era zi în care să nu aflăm despre proiectele de lege inițiate de parlamentarul sucevean.

Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (43)

Prolificul senator, care în ultimele două săptămâni invada mailurile redacțiilor din Suceava cu inițiativele sale, de la cântatul imnului sub steagul național, ca o condiție pentru a candida la alegerile locale până la reîmpădurirea României, TACE.

Unii susțin că ar fi în pană de inspirație după ce ar fi urcat un loc pe lista de candidați ai partidului pentru SENAT.

Probabil, că pentru a mai urca un loc, Donțu lucrează acum la un pachet legislativ, mare cât un program de guvernare care va include si modificarea Constituției după modelul ”japonez”.

Singura noastră temere e legată de probabilitatea ca dl Donțu să nu-și facă, după același model japonez pe care susține că l-a studiat cu amănuntul, un prea frumos sepuku politic.

Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (16)

Pe de altă parte la un pas de sepuku politic a fost și un alt fost senator de Suceava, actualul președinte al CJ, Gheorghe Flutur.

Acesta însă și-a dat seama de riscurile plimbării până la Bergamo, la Târgul de bunuri de larg consum care putea întreține un scandal mediatic cu privire la oportunitatea acestei deplasări chiar în prag de alegeri.

Și o ciudățenie pe care am identificat-o. In ambele cazuri de sepuku politic de vină, într-un fel sau altul, pare a fi domnul Brădățan. Ce ziceți?

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de