La prima apariție oficială de după alegeri-parlamentarii cu parlamentarii, deputata Cobuz cu soțul!


Intră acum și în grupul de

Parlamentarii aleși ai județului Suceava au fost invitați la Biroul Electoral Județean Suceava pentru a primi certificatele constatatoare ale alegerilor generale din 11 decembrie.

Din motive mai mult sau mai puțin obiective, au lipsit la acest moment jumătate dintre aleșii județului (care sunt 14 de toți, 10 deputați și 4 senatori).

În sală au fost prezenți Ioan Stan și Virginel Iordache (de la PSD) si Ilie Niță (ALDE), ca senatori și Maricela Cobuz, Alexandru Rădulescu, Cătălin Nechifor și Emanuel Havrici (de la PSD) ca viitori deputați.

Interesant este ca liberalul Dumitru Mihalescul, care a stat cu emoții pănă joi la ora 15, când s-a anunțat oficial că a prins ”in-extremis” un mandat de deputat a fost inițial în sala unde președintele BEJ a înmânat certificatele, dar după ce a primit un SMS pe telefonul mobil, a părăsit de urgență incinta.

Un alt moment special a fost cel în care dna Maricela Cobuz, deputat din partea PSD, a venit împreună cu soțul său, medicul Claudiu Cobuz. Dna Cobuz a fost fotografiată și filmată de soțul său și nu s-a alăturat grupului său de parlamentari decât abia la final, când presa a solicitat o fotografie de grup, ”cu premianții”.

Pe modelul Cobuz, e clar pentru toți că dl Iordache a venit cu ”tata Stan”, Alexandru Rădulescu și Ilie Niță cu ”tata Nechifor”, care le-a fost șef în mandatul trecut al CJ Suceava și singurul ”orfan” a fost Emanuel Havrici, care de altfel e obișnuit cu singurătatea din codrii Bucovinei.

E foarte probabil ca dl Mihalescul să fi renunțat la momentul festiv pentru că nu avea pe nimeni din familia politică alături.

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de