5 întrebări pentru Ioan Stan vs. 5 întrebări pentru Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

PSD și-a dat jos propriul guvern. Este o premieră pe scena politică și tare mi-e că așa va și rămâne pentru o lungă perioadă de timp.

De cealaltă parte PNL și-a desemnat un nou președinte, pe Ludovic Orban, care, nici măcar parlamentar nu este iar politica MARE, în Parlament se face și nu prin conferințele de presă sau emisiunile televizate (astea de regulă sunt apanajul vicepreședinților și purtătorilor de cuvânt ai partidelor).

 

Pentru că nici domnul Ioan Stan, liderul județean interimar al PSD Suceava și nici Gheorghe Flutur, președintele ales al PNL Suceava nu prea doresc să comunice prin tradiționalele conferințe de presă ne-am gândit să le adresăm câte 5 întrebări pentru a ne lămuri asupra unor aspecte. Iată ce ne interesează domnilor președinți.

Este vorba doar despre câteva întrebări la care răspunsul ar trebui să vină foarte repede. În funcție de celeritatea de care veți da dovadă suntem pregătiți și cu celelalte seturi de întrebări.

Vă mulțumesc!

Întrebările pentru dl Gheorghe Flutur:

Gheorghe Flutur, presedintele PNL Suceava.
  1. Care este motivul real al deschiderii bruște arătate de dumneavoastră și CJ Suceava pentru relația cu Cernăuți, care sperați să fie plusul pentru locuitorii județelui Suceava și ce resurse financiare și logistice vor fi alocate pentru atingerea lui?
  2. Care este mandatul oferit de organizația județeană a PNL noului vicepreședinte la nivel național, deputatul PNL de Suceava, Ioan Bălan?

  3. Ce concesii sunteți dispus să faceți pentru ca Suceava să obțină cât mai multe investiții de modernizare a județului?
  4. Credeți că PNL ar trebui să facă eforturi pentru a intra la guvernare sau să susțină un proiect guvernamental?

  5. Și în acest an, în luna august veți suspenda interesul arătat pentru problematica locuitorilor județului și vă veți dedica integral organizării Lunii DIASPOREI?

 

Întrebările pentru dl Ioan Stan:

Ioan Stan, senator PSD de Suceava
  1. Mai rămâne valabilă promisiunea dumneavoastră că județul Suceava va fi primul pe țară la alocările bugetare pentru PNDL și va primi anul acesta minim un miliard de lei?

  2. Cum veți convinge partidul să fie numit un ministru al trasporturilor care chiar să realizeze investiții în infrastructura rutieră a județului. Când vor reîncepe lucrările la șoseaua de centură a Sucevei?
  3. Cum și mai ales dacă poate grupul de parlamentari ai PSD Suceava să facă demersuri pentru modificarea Master Planului de Transport astfel âncît județul Suceava să beneficieze de șosele rapide cât mai curând și nu prin anul 2030?

  4. Ce va face PSD Suceava astfel încât la 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu România să putem spune că a fost o alegere bună la acea dată?
  5. Vor mai avea loc alegeri în PSD Suceava, la județ și la organizațiile locale care au conducere interimară?

 

Cu stimă

MIHAI  CHIRA


Intră acum și în grupul de