Astăzi este despre tine, dragă cititorule!! Îți mulțumesc!


Intră acum și în grupul de

Azi este depre tine…..!

Nu-i așa că vă sună cunoscut începutul acesta. Majoritatea postărilor din ultimele zile, de pe rețelele de socializare încep în felul acesta: azi este despre tine ….draga mea, dragul meu…bla, bla, bla  … îți urez să ….…toaca din cer!!

Toată lumea explică de ce e momentul ca după un an întreg în care cu greu ai făcut față necazurilor trebuie să fii ”mai bun, mai curat, mai amabil, mai …cum vrea vecinul să fii tot anul”. Adică să nu fii tu!

Că ipocrizia e un ingredient obligatoriu pentru aceste sărbători!

Mă gândesc eu acum după ce văd valuri de postări și de urări care mai de care mai hidoase de la persoane care mai de care…..că e și momentul meu!

Te și miri cum mai pot unii actuali sau foști oameni politici cu state vechi în viața publică să ducă hidoșenia la nivel de ”artă”.

 Adică să îți pui fotografia la profilul de facebook, încadrată de o ramă cu niste brăduț pe margine și, eventual, dacă mai e loc, să plantezi un omuleț mic de zăpadă sau un ursuleț polar care te mângăie lin cu lăbuța sa pe ”costumul de parlamentar”..…asta e de acum, ARTĂ!

Dar dacă ai mai multă inspirație poți să te pozezi lângă mașina ta care are deja montate la portierele din față …coarne de ren. Sau ceva ce aduce a coarne de ren. Maronii să fie…

Și neapărat pe grila din fața mașinii o chestie mare, rotundă și roșie care să aducă, oarecum cu nasul lui Rudolf – Renul Moșului.

Mi-e milă de inginerii și designerii de la AUDI și BMW care au fost nevoiți să își dea demisia după ce românii le-au explicat cum trebuie să arate noul model A6 sau X5, winter edition!

 

Ca să nu ziceți că am ceva cu cineva, eu personal NU vă urez UN CRĂCIUN FERICIT!

 

Vă urez să fiți VOI fericiți de Crăciun!

 

La mulți ani!!

 

Mihai Chira

PS: și credeți-mă cei cu ursuleții și cu auto-renii sunt deja FERICIȚI!


Intră acum și în grupul de