Un bărbat din Bursuceni care a lovit cu o bâtă în cap un consătean, trimis în judecată pentru tentativă de omor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 37 de ani din Bursuceni, Daniel Hulboacă, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru tentativă de omor față de un consătean de 61 de ani.

Potrivit Parchetului Tribunalului Suceava, în seara zilei de 29 noiembrie 2017, un bărbat de 61 de ani mergea spre locuinţa sa cu bicicleta pe raza satului Bursuceni și a fost depășit de o căruță în care se aflau cei doi copii minori ai lui Hulboacă.

La scurt timp după şi-a făcut apariţia și Hulboacă Daniel care s-a îndreptat spre bărbat şi a iniţiat un scandal, o altercație verbală, reproşându-i că are o datorie la el, că trebuie să îi returneze o butelie ori contravaloarea în bani a buteliei.

În momentele imediat următoare, Hulboacă a iniţiat un atac asupra bărbatului, i-a aplicat o lovitură cu o bâtă în zona capului, parietal-stânga. Lovitura a fost una foarte puternică întrucât bărbatul a fost proiectat la sol, în apropierea unui şanţ.

Nu după mult timp, la faţa locului au revenit cei doi copii ai lui Hulboacă și acesta l-a urcat pe bărbat în căruță și l-a dus la locuința acestuia, iar a doua zi bărbatul agresat a fost transportat la spital.

Potrivit raportului de constatare medico-legală emis de S.M.L. Suceava, victima a prezentat un traumatism cranio-facial grav cu stare de comă (hematom extradural fronto-parietal stâng) ce a necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă, fractură cominutivă fronto-temporo-parietal stângă, o echimoză palpebrală cu hemoragie subconjunctivală stânga, echimoze, excoriaţii. Leziunile au necesitat pentru vindecare un număr de 40-45 zile de îngrijiri medicale, viaţa fiindu-i pusă în primejdie.

 

Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de