Liviu Dragnea a reușit în mod genial să-i păcălească pe toți cei din jurul său: a mărit pensia cu 3 lei și a crescut prețurile, a distrus legislația penală, a eliberat pușcariile și a umplut instituțiile guvernamentale cu genii din Teleorman. Programul lui Daea Alege oaia își arată adevărata utilitate- opinie


Intră acum și în grupul de

Pentru a descrie și a analiza ceea ce se întâmplă în PSD, sociologia și politologia ca științe sociale explicative sunt neadecvate. Cel mai potrivit domeniu explicativ este fără îndoială Psihiatria care este o ramură a medicinei ce se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea, tratamentul și reabilitarea persoanelor cu boli mintale.

            Ceea ce a reușit Liviu Dragnea în PSD este o continuare, într-o formă înbunătățită a Experimentului Pitești (Închisoarea Pitești era renumită pentru așa-zisele încercări de „reeducare”, efectuate sub autorizația autorităților comuniste în perioada anilor 1949-1952). Scopul experimentului, conform principiilor leniniste în interpretarea PCR, a fost lepădarea convingerilor și ideilor politice și religioase a deținuților și, în cele din urmă, alterarea personalității până la punctul obedienței absolute.

Liviu Dragnea a reușit într-un mod genial să-i păcălească pe toți cei din jurul său, pe votanții PSD după principiul deșteptul promite și prostul trage nădejde, a distrus legislația penală, a eliberat pușcariile, a umplut instituțiile guvernamentale cu genii din Teleorman: peste  70 de secretari de stat, miniștri, și mai nou candidat de prim ministru.

            Care sunt efectele după un an de guvernare PSD cu două guverne proprii trântite: PSD a devenit un etalon de prostie la nivel internațional ( PNȚ CD a fost reabilitat ca partid serios), iar în contextul formării unui nou guvern pentru următoarele șase luni, programul ministrului agriculturii Petre Daea Alege oaia își arată adevăratul potențial și adevărata  utilitate. Genialitatea politică a lui Liviu Dragnea constă în abilitatea cu care i-a fidelizat pe televotanți: le-a mărit pensia cu 3 lei și le-a luat din buzunar câteva sute de lei prin scumpirea prețurilor, devalorizarea leului, creșterea ratelor.

După ce PSD a mărit pensiile speciale, salariile demnitarilor, a primarilor etc. , consilierul județean PSD Monoranu a exprimat în ședința CJ Suceava dorința a milioane de alegători ca și indemnizațiile consilierilor județeni să crească (aceată categorie fiind discriminată în prezent).

            În ce țară mai trăim noi acum?  O întrebare la care doar Liviu Pop și Maria Grapini sunt competenți să răspundă: << L-A MULȚEAN ROMÎNIA!>>

 

dr. Adrian BOTEZATU- sociolog


Intră acum și în grupul de