Congresul PSD pare o imitație ieftină a Congreselor PCR unde se exprima susținerea deplină față de liderul suprem


Intră acum și în grupul de

Partidul Social Democrat (zis și Cleptocrat) trece în ultima perioadă prin cele mai grele clipe din istoria sa: conducerea este sub asediul justiției și a lipsei de inteligență politică. Programul de Guvernare al PSD a devenit un nou CARITAS politic, o escrocherie pe o schemă de joc piramidală prin care se urmărea utopic mituirea electorală a tuturor categoriilor sociale.

Liviu Dragnea a dat lovitura de grație PSD-ul prin aducerea în conducerea națională a unor nulități și clovni politici, fapt ce va anula evoluția acestui partid în viitor.

Respectând tradiția hanilor turcofoni ce au făcut parte din istoria meleagurilor teleormănene, Liviu Dragnea a umplut instituțiile guvernamentale cu mameluci politici fideli lui.

Cei care nu au fost suficient de obiedienți au fost ejectați din partid și de la guvernare.

Congresul PSD reprezintă o imitație ieftină a Congreselor PCR unde se exprima susținerea deplină față de liderul suprem, deja fiind declanșat deja concursul organizațiilor județene care trimit „rezoluții de susținere” a lui Liviu Dragnea. Iar scopul liderului suprem este de a înlocui mamelucii politici infideli cu cei fideli, iar pentru asta a fost modificat modul în care se vor alege vicepreședinții partidului pentru o configurație „de fideli” în Biroul Permanent Național, singurul organism pe care Liviu Dragnea nu-l controla.

Cam așa arată conducerea României acum.

Filosoful Petre Țuțea considera că ILFOVISMUL are trei caracteristici principale: cretinismul, acțiunea criminală și voioșia.

Vom urmări Congresul PSD pentru confirmare.

Sociolog dr. Adrian BOTEZATU


Intră acum și în grupul de