Congresul PSD pare o imitație ieftină a Congreselor PCR unde se exprima susținerea deplină față de liderul suprem

Partidul Social Democrat (zis și Cleptocrat) trece în ultima perioadă prin cele mai grele clipe din istoria sa: conducerea este sub asediul justiției și a lipsei de inteligență politică. Programul de Guvernare al PSD a devenit un nou CARITAS politic, o escrocherie pe o schemă de joc piramidală prin care se urmărea utopic mituirea electorală a tuturor categoriilor sociale.

Liviu Dragnea a dat lovitura de grație PSD-ul prin aducerea în conducerea națională a unor nulități și clovni politici, fapt ce va anula evoluția acestui partid în viitor.

Respectând tradiția hanilor turcofoni ce au făcut parte din istoria meleagurilor teleormănene, Liviu Dragnea a umplut instituțiile guvernamentale cu mameluci politici fideli lui.

Cei care nu au fost suficient de obiedienți au fost ejectați din partid și de la guvernare.

Congresul PSD reprezintă o imitație ieftină a Congreselor PCR unde se exprima susținerea deplină față de liderul suprem, deja fiind declanșat deja concursul organizațiilor județene care trimit „rezoluții de susținere” a lui Liviu Dragnea. Iar scopul liderului suprem este de a înlocui mamelucii politici infideli cu cei fideli, iar pentru asta a fost modificat modul în care se vor alege vicepreședinții partidului pentru o configurație „de fideli” în Biroul Permanent Național, singurul organism pe care Liviu Dragnea nu-l controla.

Cam așa arată conducerea României acum.

Filosoful Petre Țuțea considera că ILFOVISMUL are trei caracteristici principale: cretinismul, acțiunea criminală și voioșia.

Vom urmări Congresul PSD pentru confirmare.

Sociolog dr. Adrian BOTEZATU