La PNL Suceava se pregateste ceva. Dar si cineva.


Intră acum și în grupul de

Vă rog să nu întrebați ce se mai întâmplă la PNL Suceava pentru că nu vă voi putea da nici un fel de răspuns. Pur și simplu după ce PNL a decis că nu vrea la guvernare cu PDL și liderul său județean, Alexandru Băișanu și-a frecat mâinile de mulțumire că s-a făcut voia sa și la nivel județean l-a învins pe primarul Humorului, Marius Ursaciuc, nimic și nimeni nu a mai deschis gura în sediul PNL Suceava.

Drept este că am sunat de vreo două ori ca să văd care e treaba pe acolo dar nimeni nu a răspuns. Fie au concediat echipa de la secretariat, pe motiv de criză, fie liderii liberalilor suceveni au intrat într-o binemeritată vacanță de iarnă.

La ce rezultate devastatoare pentru psihicul lor au avut la ultimele alegeri, și la penultimele, dar și la cele două ture de alegeri de dinaintea penultimelor, e și normal ca PNL Suceava să vrea să se regăsească. Să vadă dacă a ales pe cine trebuia ca președinte și mai ales dacă are cu cine să-l înlocuiască pe acesta în caz de nevoie.

De o lună de zile de la PNL nu se mai aude nici măcar apa curgând prin țevile de la baie. De păreri, opinii sau zbateri pentru bugetul localităților care încă mai au primari PNL nici nu poate fi vorba. Ca și cum pe Băișanu nu l-ar mai interesa absolut nimic. Sau, poate că pregătește ceva spectaculos. Cum ar fi trecerea la PDL ?

Ei, pe asta nu o știați !! Bârfele din târg, pentru că oficial v-am mai spus, nu am reușit să stăm de vorbă cu nici un oficial al organizației județene, se spune că Băișanu ar dori conducerea Direcției Silvice Suceava. Contra a ce? Asta chiar nu o pot intui pentru că în afară de patru consilieri județeni pe care PNL i-ar putea ”vinde” la pachet lui Gheorghe Flutur și vreo câteva organizații triste prin județ nimic nu mai e de vânzare la partid.

Și oricum Alexandru Băișanu nu vrea Direcția Silvică pentru el. Să nu vă gândiți la așa ceva, el ar vrea-o pentru oamenii apropiați lui și care nu sunt mai mult de 4 la număr.
În rest dacă mai auziți ceva de liderii PNL sau de vreo faptă ori declarație demnă de luat în seamă a acestora vă rugăm să ne scrieți pe adresa redacției.
Nu de alta dar să nu creadă electoratul că deja s-a bătut palma și PNL e anexa PDL.

Mihai Chira


Intră acum și în grupul de