PSD Suceava pune degetul pe rana: in CJ Suceava s-a inchis o toaleta. Pana aici, domnule Flutur !!!


Intră acum și în grupul de

Rusia avertizează ţările din estul Europei că va lua serios în calcul ameninţarea pe care instalarea de scuturi americane anti-rachetă o reprezintă pentru ea. Asta una.

Europa se pregăteşte de un nou val de criză. In Slovacia toti medicii au demisionat şi au aruncat serviciile medicale in aer. Oamenii îşi cer drepturi salariale corespunzătoare şi vor să li se adauge la cei aproximativ 500 de euro cât iau acum salariu, incă 700 euro. La România, medicilor li se taie din salariu, politiştilor la fel, iar ei sunt veseli şi fericiţi. Ar fi al doilea.

Zona euro nu mai este atat de sigură precum se credea. Presiunile vin din toate părţile iar lucrurile trebuie ţinute serios sub control pentru că altfel se poate ajunge la un dezastru economic pe toata linia. România nu contează în jocul marilor puteri europene şi stă ca pe ace să vadă ce va urma şi în ce direcţie o va lua. Trei.

Toată zona politică românească se frăsuieşte de o bună bucată de vreme cum va decurge procesul electoral în 2012. Opoziţia se chinuie să intuiască data la care Boc va vrea sa facă alegeri locale şi generale şi să se organizeze în funcţie de asta. E treabă multă, mai ales că PSD şi PNL au de lucru şi cu suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. Ar fi al patrulea.

Ce credeţi dumneavoastră că îi interesează cu adevărat pe consilierii judeţeni ai PSD Suceava? Care credeţi că ar fi problema stringentă pe care un ales social-democrat al judeţului Suceava ar putea să o supuna dezbaterii într-o şedinţă publică a deliberativului judeţean? Ce preocupări ar putea avea din punctul dvs de vedere consilierul judeţean Petru Ştirbu, şef de cabinet al fostului preşedinte al CJ Suceava, Gavril Mîrza, actual senator PSD de Fălticeni?

Nu o să credeţi. Ultima problemă ridicata pe ordinea de zi la DIVERSE, de dl Ştirbu, a fost că la parterul clădirii CJ, acolo unde are domnia sa birou ca şef de cabinet al senatorului Mîrza, cineva şi-a permis şi a luat cheia de la WC. Şi nu se cade să nu aibă oamenii unde se picura. Dar se poate aşa ceva, măi oameni buni? George fă ceva !!

La aşa problemă, preşedintele CJ, Gheorghe Flutur a fost super tranşant şi a pactizat imediat cu petentul Ştirbu spunând în plină şedinţă că cine şi-a permis să plece cu cheia la gât, de la WC-ul din CJ, va pleca de tot din Consiliu. Bravo domnule Flutur ! Bine aţi spus. Aşa îi trebuie golanului.

Şi uite aşa s-a mai consumat o şedinţă de CJ în care opoziţia suceveană, recte PSD, nu s-a mai făcut „de rahat”. În meniu era „PIŞU”. Au rezolvat-o.

Acu sunt convins că la şedinţa de la partid dl Stirbu va da şi de băut pe chestia cu succesul repurtat în faţa lui Gheorghe Flutur. Că doar i-a zis-o de la obraz, nu-i aşa? Ce se tot chinuie Milici cu acţiuni de enervare a preşedintelui, cu proceduri cu atacuri in instanţă, cu declaraţii acide de presă. Nu mai e cazul.

Mă gândesc cu groază însă la Gheorghe Flutur când va trebui să facă faţă perioadei de constipaţie a dlui Ştirbu, sau Doamne fereşte, de cufureală, că sigur vine şi una de aia. Eu zic ca să nu aibă probleme, să se organizeze de pe acum şi să facă la CJ provizii de laxative si de Smecta sau Imodium

Sau…dle Flutur, ca să nu o mai lungim de pomană, in mapele de şedinţă ale consilierilor PSD să puneţi de acum inainte câte un sul de hârtie igienică, un plic cu laxativ si unul cu Smecta. Să fie acolo.. să nu trebuiască.

MIHAI CHIRA

PS: surse demne de încredere mi-au spus că a avut loc la Palatul Administrativ al judeţului, recent, o şedinţă cu uşile închise, în care mai mulţi primari ai PDL i-au cerut preşedintelui Gheorghe Flutur să renunţe la proiectul CRACIUN in BUCOVINA. Motivul este simplu, cică aleşii locali ai PDL, după episoadele Cluj, Braşov si Neamţ nu prea vor să vadă „mascaţi” în judeţ. Măcar până după sărbători.


Intră acum și în grupul de