Dupa 20 de ani…made by Sorin Avram


Intră acum și în grupul de

Radio TOP 91 din Suceava împlineşte, în 6 decembrie, 20 de ani. Se cuvine să le urez colegilor de acolo să rămână la fel de tineri şi de doritori de a face presă ca acum 20 de ani. Şi să ne vedem la jubileu.

Omul care a făcut posibil ca Radio TOP 91 să funcţioneze până acum, în ciuda atacurilor susţinute venite din partea unor lideri ai partidelor politice, este Sorin Avram. Un om foarte controversat, complet ca jurnalist, dar vulcanic ca persoană.
Reţeta după care s-a condus Sorin Avram în cei 20 de ani de Radio TOP a fost una foarte clară şi a constat în tratarea cu nonşalanţă şi dezgust a fariseismelor din politica suceveană şi a rateurilor succesive date de politicienii care au condus administraţia judeţeană şi locală.

Cu Sorin Avram poti vorbi despre orice. Mai greu e sa digeri “tabletele” sale zilnice. Ştiu oameni care şi-au făcut o religie în a-i asculta părerile zilnice despre diversele subiecte. Fie numai pentru a-l injura.

Cunosc, de asemenea, oameni care ar fi cheltuit o avere ca sa vadă dispărut Top 91 de pe harta mass-media suceveană. Nu au avut succes.

Faptul că echipa de la TOP 91 continuă să facă emisiuni foarte bune şi să reprezinte un reper în media suceveană spune multe.

Sorin Avram ar fi putut de mult să facă altceva decât presă, dar a avut inspiraţia să se ţină deoparte de mirajul scenei politice şi de funcţiile sonore pe care politica ţi le poate pune la picioare. Felicitări !

În 1991, Radio TOP se năştea ca un post de radio care avea ca misiune să inducă spiritul democratic în comunitate şi să informeze lumea, curat şi fără perdea, asupra evenimentelor importante care au loc.

După 20 de ani de „democraţie intensă”, Radio TOP 91 are aceeaşi misiune: să apere democraţia, aşa plăpândă şi suferindă cum e ea.

Felicitari, Sorin Avram !!!

“La multi ani, Top 91 !!!”

Mihai Chira


Intră acum și în grupul de